Invitație

Postat in:

November 4, 2019

Autor:

Contana

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
semi-cerc

Stimați clienți și parteneri,

Pentru a puncta cei 20 de ani de când a fost înființată CONTANA, ne-am gândit să sintetizăm într-un limbaj simplu și ușor de înțeles de către antreprenori, experiența noastră în modurile în care îți poți îmbunatăți cifrele din business și în optimizarea de taxe.

Vineri 22 noiembrie 2019, ora 14:00, la Q Events Center (Brașov, Calea București Nr.229), am pregătit pentru voi un eveniment care va avea în principal următoarele 2 secțiuni:

1. Cum îți poți transforma cifrele în inteligență – detalii

2. Cum poți câștiga jocul taxelor – detalii

Click adaugă în calendar 

Întâlnirea se dorește a fi interactivă, iar la finalul acesteia ar trebui să plecați cu o imagine concretă, clară, care să vă ajute să vă îmbunătățiți cifrele din afacere.

Menționăm că această întâlnire e dedicată în principal clienților noștri și vine ca o mulțumire pentru încrederea pe care ne-o acordă lună de lună. Aceștia vor fi contactați în următoarele 10 zile de către colegii noștri care se ocupă de partea de contabilitate, pentru a primi alte detalii și pentru a ne confirma prezența.

Confirmarea prezenței se poate face și trimițând un e-mail pe office@contana.ro, care să conțină numărul de persoane care vin din partea firmei voastre și numele acestora.

În cazul partenerilor sau colaboratorilor Contana, care nu au calitatea de client dar care doresc să participe la întâlnire, avem rugamintea să ne trimită un e-mail pe office@contana.ro, urmând a primi un răspuns afirmativ sau nu în funcție de numărul de locuri disponibile.

Ne-ar ajuta foarte mult dacă ne confirmi prezența >>>> aici <<<< durează 1 minut

Intrarea este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile.