2 LUCRURI DE STIUT PENTRU A OBTINE AJUTOARE DE STAT DE 2.000 EURO PENTRU PFA-URI, ONG-URI SI IMM-URI

Postat in:

October 13, 2020

Autor:

Contana

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
semi-cerc
Atentie - TERMENUL LIMITA ESTE VINERI, 16.10.2020

Salut,
Continuam seria vestilor bune privind masurile pentru impulsionarea economiei pe perioada pandemiei de Covid-19 prin aceste microgranturi de 2.000 euro, care sunt mai exact ajutoare acordate de catre stat sub forma de sume nerambursabile pentru care pot fi eligibile PFA-uri, ONG-uri si IMM-uri.

Granturile sunt acordate prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, iar formularul electronic va fi activ incepand de luni 12 octombrie 2020 si pana vineri 16 octombrie 2020, cu posibilitatea prelungirii perioadei de inscriere pana la epuizarea bugetului de 1 miliard de euro (deci vor putea beneficia de suma de 2.000 euro, 50.000 de solicitanti).

ATENTIE
Aceste ajutoare de stat de 2.000 euro se acorda o singura data si termenul limita este VINERI, 16.10.2020.

  1. Cine se califica pentru microgranturi?

Pentru microgranturi pot aplica microintreprinderile, PFA-urile si ONG-urile cu activitate economica, daca indeplinesc urmatoarele conditii:

  • Au avut cifra de afaceri sau total venituri de minim 5.000 euro, la 31.12.2019;
  • Nu au avut salariati la 31.12.2019;
  • Nu se regasesc cu activitatea intr-unul din codurile excluse prin Ordonanta. Vezi lista codurilor excluse, vezi >>aici<<
  1. Ce am de facut ca sa aplic?
  • Completezi cererea accesand link-ul https://granturi.imm.gov.ro/auth/login
  • Pentru un tutorial cu detaliile legate de pasii de urmat pentru inscriere, te rog sa apesi >>aici<<

Daca nu esti sigur ca te incadrezi in conditiile stabilite prin lege, ai nevoie sa iti dam datele de contact ale unei institutii bancare pentru deschiderea facila a contului in care poti primi aceste sume sau te intrebi daca nu cumva sunt alte situatii in care poti beneficia de un ajutor banesc de la stat, iti stam la dispozitie sa lamurim impreuna tot ce trebuie facut pentru tine si bunul mers al afacerii tale.

Te invitam sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a nu rata nicio modificare legislativa importanta si pentru a beneficia de sfaturile pe care noi le oferim clientilor nostri pentru a ne asigura ca profita de tot sprijinul oferit de catre stat in aceasta perioada.

Daca nu iti este indiferenta suma pe care o ai de plata pentru impozite si taxe, contacteaza-ne acum pentru o reteta personalizata pe specificul afacerii tale.