Preturi de transfer

o    Intocmirea dosarului preturilor de transfer.

O mare parte a oamenilor de afaceri au nevoie de acest dosar si afla acest lucru de la organul de control, avand foarte putin timp sa reactioneze in intocmirea dosarului. Ce inseamna de fapt acest dosar: daca te afli intr-o relatie de afiliere cu orice persoana fizica sau juridica inseamna ca iti poate fi cerut oricand acest dosar pentru stabilirea pretului de piata a tranzactiilor intre afiliati.
o    Dosarul preturilor de transfer poate fi oricand cerut de catre organele de control, lipsa acestuia putand duce la o amenda contraventionala de 12.000 RON, insa mai important, neprezentarea dosarului la termenele stabilite de organul de control, duce la recalcularea impozitului pe profit de catre ANAF, ceea ce are dezavantaje majore asupra contribuabililor.
o    Atentie, incepand cu 14.05.2010 se pune problema intocmirii si intre persoanele romane afiliate. Deasemenea pentru a vedea riscurile neintocmirii D.P.T.  click aici.
o    Specialistii nostri va pot ajuta in intocmirea dosarului si va pot furniza informatiile necesare. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.