Expertize contabile si fiscale

In cadrul acestui departament profesionistii nostri efectueaza urmatoarele tipuri de servicii :

–  Expertize judiciare, dispuse de organele judiciare pentru soluţionarea cauzelor aflate în faza anchetei, cercetare sau judecata.
–  Expertize extrajudiciare, solicitate de persoane fizice sau juridice interesate fara sa existe un dosar de ancheta, cercetare sau judecata.
–  Verificarea inregistrarilor operate în contabilitate.
–  Verificarea întocmirii registrelor contabile.
–  Verificarea si certificarea situatiilor financiare anuale. Aten tie, certificarea bilantului de catre un expert contabil este obligatorie pentru toate societatile comerciale, cu exceptia cazurilor cand aveti un contabil cu studii economice superioare angajat la firma dumneavoastra in functia de director economic.
–  Studii referitoare la raportul dintre capitalul propriu si cel împrumutat (efectul de levier). Aceste studii pot fi cerute de catre banci pentru completarea dosarelui pentru credit, iti poate fi cerut de parteneri sau solicitat la unele licitatii, insa cel mai important, te ajuta pe tine ca intreprinzator sa vezi care este randamentul capitalului investit, si pe baza acestuia poti lua o decizie referitoare la apelarea la imprumuturi, si daca acest lucru este oportun in comparatie cu beneficiile viitoare aduse
–  Studii referitoare la alegerea diferitelor forme tehnice de finantare (împrumuturi, leasing, factoring etc.).
–  Diagnoze de întreprinderi (analize de bilanturi, fluxuri financiare etc.).
–  Verificarea consistentei informatiilor financiar-contabile primite de la asociati sau parteneri
–  Programarea si controlul economico – financiar al întreprinderii (bilanturi previzionale, bilanturi functionale şi bilanturi financiare)