Modificarea salariului minim pe economie din 01.05.2016

Salariu minim brut in 2015 - RomaniaIn cazul in care ai in momentul de fata angajati, sau doresti in viitorul apropiat angajarea unor persoane cu contract individual de munca, e important sa stii ca HG 1017 / 2015, prevede majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, pentru un program complet de lucru, la 1.250 lei / luna, incepand din 01.05.2016

Mentionam ca anterior, salariul minim era stabilit la 1.050 lei / luna.

In cazul in care ai angajati cu care ai incheiat contracte sub valoarea contractului minim, te sfatuim sa faci toate diligentele necesare, in vederea efectuarii modificarilor si transmiterea “REVISAL”-ului.

Tinem sa iti reamintim ca angajatorii care stabilesc salarii mai mici decat cel minim risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 2.000 lei.

Vrei sa iti eficientizezi activitatea, delegand catre societatea noastra relatia cu Inspectoratele Teritoriale de Munca, furnizarea de modele de decizii, acte aditionale sau contracte de munca, si transmiterea datelor prin programul REVISAL?

Contacteaza-ne, si iti vom prezenta care sunt beneficiile, si cum putem personaliza modul de transmitere a informatiilor, in functie de specificul si nevoile tale.

Vrei sa sa fii tinut la curent in timp util cu modificarile legislative, astfel incat sa nu fii luat prin surprindere si sa poti profita la timp de avantajele oferite de legislatia fiscala?

Inscrie-te la newsletterul nostru (casuta din stanga paginii) si vei primi ultimele noutati in materie de legislatie contabila si fiscala.

Pentru o “reteta” personalizata de taxe mici, te asteptam in atelierul nostru de “creatie” sa gasim solutia potrivita!

Contana – expert contabil si consultant fiscal

Comments are closed.