Categorii

LEADERSHIP

Robin S. Sharma

Atinge măiestria în leadership

Invata cum sa devii un lider de exceptie si sa-ti transformi oamenii in angajati productivi si sustinatori loiali, aducand afacerea ta la cote de varf.

AFLĂ MAI MULTE

John C. Maxwell

Dezvoltă liderul din tine 2.0

Cartea care nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca de lider si care a transformat pentru totdeauna maniera de abordare a leadershipului DEZVOLTA LIDERUL DIN TINE 2.0.

AFLĂ MAI MULTE

John C. Maxwell

Liderii buni pun întrebări extraordinare

Care sunt intrebarile pe care ar trebui sa si le puna un lider? Ce intrebari ar trebui sa pun membrilor echipei? Cum imi pot descoperi obiectivul suprem ca lider? Iata tot atatea intrebari la care ne raspunde renumitul specialist in leadership.

AFLĂ MAI MULTE

John C. Maxwell

Leadership de aur

John C. Maxwell extrage o serie de idei esentiale pe care le prezinta in aceasta lucrare sub forma unor pepite de intelepciune. Cu totii ne dorim sa fim lideri mai buni, care sa se poata descurca in orice situatie si cu orice fel de angajati.

AFLĂ MAI MULTE

John C. Maxwell

Cele 21 de legi supreme ale liderului

Leadershipul se bazeaza pe un set de principii universale, indiferent de timp si spatiu. Vremurile se schimba, tehnologia avanseaza intr-un ritm extrem de rapid, culturile si politicile difera de la o tara la alta, dar valorile tipice artei de a conduce sunt aceleasi peste tot.

AFLĂ MAI MULTE

Dale Carnegie

Liderul poți fi tu

Vremea directorului ascuns in spatele unui birou impunator, a angajatului lipsit de initiativa, care asteapta sa primeasca sarcini de sus, a trecut.
Dale Carnegie a fost un vizionar. El a cautat si a gasit solutia prin care puteti deveni echilibrati intr-o lume nesigura.
E timpul sa comunicam.

AFLĂ MAI MULTE

VÂNZĂRI

Zig Ziglar

Curs de vânzări

Profesionistul de succes din domeniul vanzarilor stie ca fericirea nu inseamna placere, ci victorie, ca, daca faci ceea ce trebuie sa faci atunci cand trebuie, vei fi, in cele din urma, capabil sa faci ceea ce vrei atunci cand doresti sa o faci.

AFLĂ MAI MULTE

Aurel Boncioagă

Sistemul de vânzări al IMM

Această carte reprezintă un exercițiu util de făcut pentru a înțelege ce înseamnă în realitate un Manager Vânzări. Strategia se recomandă ca fiind o posibilitate reală de a realiza un studiu comparativ între sistemul de vânzări actual și un potențial sistem mai bun. Informațiile parcurg idei precum posibilități de creștere a calității actului managerial, creștere a calității mediului de lucru, precum și mijloace de verificare prin practică a creșterii vânzărilor.

AFLĂ MAI MULTE

Stephan Schiffman

25 de mișcări neinspirate pe care trebuie să le eviți ca să ai succes în vânzări

In aceasta editie completata si actualizata, expertul in vanzari Stephan Schiffman identifica principalele actiuni ce prezinta o mare probabilitate de a strica o vanzare si le spune vanzatorilor ce sa nu faca.

AFLĂ MAI MULTE

Tom Hopkins

Cartea despre vânzări

Tom Hopkins, in acest curs intensiv de vanzari iti dezvaluie toate tehnicile de care ai nevoie pentru a-ti creste semnificativ veniturile. El iti garanteaza o medie de crestere a venitului cu 60% daca ii urmezi sfaturile. Te invata inclusiv cum sa adaptezi strategiile sale de vanzari la produsele si serviciile tale, la domeniul tau de activitate, pentru ca rezultatele tale sa fie remarcabile.

AFLĂ MAI MULTE

Chet Holmes

Mașina de vânzări perfectă

Chet Holmes a fost numit ,,cel mai mare expert in domeniul dezvoltarii afacerilor din America”. Si-a ajutat clientii sa-si spulbere atat competia, cat si propriile asteptari. Sfaturile sale incepeau cu un concept simplu: concentrati-va! in loc sa incercati sa aplicati 4 000 de strategii, concentrati-va neintrerupt doar asupra catorva aptitudini esentiale care fac cu adevarat diferenta in procesul de dezvoltare al afacerii voastre.

AFLĂ MAI MULTE

Tom Hopkins

Cum să devii maestru în arta vânzării

Esecul e o pierdere de vreme mai ales cand s-a demonstrat faptul ca strategiile de succes dau rezultate, iar tu esti liber sa ti le insusesti. Tehnicile descrise in aceasta carte au fost testate in prima linie a activitatii de vanzari.

AFLĂ MAI MULTE

Joe Girard

Cele 13 reguli esențiale în vânzări

Pentru a obtine performante deosebite si a da stralucire vietii. Aceasta carte este scrisa de un adevarat luptator care a pornit cu mult de sub zero si nu de un spectator al vanzarilor, cu un titlu pompos si cu un CV doldora de diplome si certificate de la cursurile de absolvire.  Joe Girard a dovedit tuturor ce poate ajungand sa fie recunoscut de Guinness book of World Records ca fiind „The World’s Greatest Salesman“.

AFLĂ MAI MULTE

Todd Duncan

Excelența în vânzări

Daca lucrezi in vanzari, stii foarte bine care sunt provocarile cu care te confrunti: schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari. Cum sa ai, asadar, succesul mult visat? Pornind de la un principiu simplu, acela ca o vanzare se produce atunci cand exista incredere, Todd Duncan ne invata ca succesul stabil, pe termen lung, apare atunci cand exista un nivel ridicat de incredere si cand clientilor tai le este clar ca esti o persoana integra.

AFLĂ MAI MULTE

Brian Tracy

Psihologia vânzărilor Ediția a II-a

Brian Tracy este unul dintre cei mai buni profesionisti si instructori in vanzari din lumea zilelor noastre, iar programul sau PSIHOLOGIA VANZARILOR este cel mai bine vandut program de instruire in vanzari din toate timpurile.

AFLĂ MAI MULTE

PUBLIC SPEAKING