REVISAL – S-a prelungit termenul pana la care agentii economici se pot inscrie in registrul salariatilor – Contabilitate

Potrivit deciziei Executivului, agentii economici isi pot inscrie sau actualiza datele in Registrul General de Evidenta a Salariatilor (REVISAL) pana la 15 decembrie 2011.

Executivul a decis astfel prelungirea termenului de inscriere a acestor date de la 1 noiembrie 2011 la 15 decembrie 2011 in conditiile in care, pana la sfarsitul lunii octombrie, au transmis date pentru inscrierea in REVISAL doar 71% dintre angajatori.

REVISAL – Registrul general de evidenta salariatilor –  a devenit modalitatea unica de pastrare a cartilor de munca începand cu 30 iunie 2011.

ReviSal-ul poate fi depus fie de un salariat al societatii, inregistrat la Inspectoratul Teritorial de Munca, fie prin prestatori externi de servicii.

Pentru zero batai de cap, poti opta pentru externalizarea serviciului, tot ceea ce ai de facut fiind sa ne contactezi si sa ne acorzi ocazia sa iti trimitem o oferta in acest sens.

Apasa AICIin cazul in care doresti mai multe detalii legate de termenele de depunere si informatiile ce trebuie transmise prin REVISAL.

Atentie, noua legislatie prevede amenzi contraventionale importante, pentru neideplinirea obligatilor de transmitere a informatiilor prin REVISAL. Pentru mai multe detalii legate de contraventiile stabilite de HG 500 / 2011 gasesti AICI un articol cu toata informatia de care ai nevoie.

Vrei sa afli mai multe informatii si sa iti optimizezi taxele? Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi ultimele noutati in materie de legislatia muncii, contabila si fiscala.

Pentru o “reteta” personalizata de taxe mici, te asteptam in atelierul nostru de “creatie” sa gasim solutia potrivita!  Contact

Contana – expert contabil si consultant fiscal

Comments are closed.