Majorarea salariului minim pe economie – Consultanta fiscala

Guvernul a stabilit majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata la 700 lei, stabilind o crestere cu 30 de lei fata de valoarea precedenta de 670 lei.

Modificarea se va aplica incepand cu 01.01.2012.

Sfatul nostru este sa iti verifici situatia salariatilor, si sa faci demersurile necesare pentru respectarea noului plafon, acolo unde este cazul.

ATENTIE: pentru toate modificarile salariale (Acte aditionale sau Decizii de majorare a salariilor) este necesar sa fie transmis REVISAL-ul.

Potrivit Codului Muncii nerespectarea dispozitiilor privind garantarea in plata a salariului minim brut pe tara se pedepseste cu amenda de la 300 lei la 2.000 lei.

Pentru acoperirea acestor riscuri, poti opta pentru externalizarea serviciului, tot ceea ce ai de facut fiind sa ne contactezi si sa ne acorzi ocazia sa iti trimitem o oferta in acest sens.

Apasa AICI in cazul in care doresti mai multe detalii legate de termenele de depunere si informatiile necesar a fi transmise prin REVISAL.

Vrei sa afli mai multe informatii si sa iti optimizezi taxele? Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi ultimele noutati in materie de legislatia muncii, contabila si fiscala.

Pentru o “reteta” personalizata de taxe mici, te asteptam in atelierul nostru de “creatie” sa gasim solutia potrivita!  Contact

Comments are closed.