Majorarea salariului minim in 2014

In cazul in care ai in momentul de fata angajati, sau doresti in viitorul apropiat angajarea unor persoane cu contract individual de munca, e important sa stii a fost publicata HG 871/2013 care modifica salariul minim pe economie dupa cum urmeaza:

1.     Incepand cu data de 1 ianuarie 2014, salariul de baza minim brut pe tara se stabileste la 850 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168 de ore în medie pe luna in anul 2014 (8 ore pe zi, 40 ore pe saptamana).

2.     Incepand cu data de 1 iulie 2014, salariul de baza minim brut pe tara se stabileste la 900 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168 de ore în medie pe luna in anul 2014 (8 ore pe zi, 40 ore pe saptamana).

Mentionam ca pana la 31.12.2013, salariul minim este de 800 lei / luna.

In cazul in care ai angajati cu care ai incheiat contracte sub valoarea contractului minim, te sfatuim sa faci toate diligentele necesare, in vederea efectuarii modificarilor si transmiterea “REVISAL”-ului.

Tinem sa iti reamintim ca angajatorii care stabilesc salarii mai mici decat cel minim risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 2.000 lei.

Vrei sa iti eficientizezi activitatea, delegand catre societatea noastra relatia cu Inspectoratele Teritoriale de Munca, furnizarea de modele de decizii, acte aditionale sau contracte de munca, si transmiterea datelor prin programul REVISAL?

Contacteaza-ne, si iti vom prezenta care sunt beneficiile, si cum putem personaliza modul de transmitere a informatiilor, in functie de specificul si nevoile tale.

Vrei sa sa fii tinut la curent in timp util cu modificarile legislative, astfel incat sa nu fii luat prin surprindere si sa poti profita la timp de avantajele oferite de legislatia fiscala?

Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi ultimele noutati in materie de legislatie contabila si fiscala.

Pentru o “reteta” personalizata de taxe mici, te asteptam in atelierul nostru de “creatie” sa gasim solutia potrivita!
Contact!

Contana – expert contabil si consultant fiscal

Comments are closed.