Cine poate depune noul ReviSal ?

Pentru a completa si depune Registrul general de evidenta a salariatilor (ReviSal), poti alege una din cele doua variante de mai jos, fie desemnand un angajat propriu si inregistrand persoana la Inspectoratul Teritorial de Munca, fie externalizand serviciul catre un prestator de servicii.
1. Daca alegi varianta delegarii responsabilitatii catre salariatii proprii trebuie completata o decizie in acest sens care va cuprinde:

  • Numele si prenumele persoanei (-lor) desemnate;
  • Obligatia acestor persoane de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la angajator;
  • Obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei forme de prelucrare ilegala.

2. Daca alegi varianta externalizarii completarii ReviSal catre un prestator de servicii trebuie sa completezi urmatoarele documente:

  • Contract de prestari servicii cu prestatorul de servicii.
  • Informare catre Inspectoratul Teritorial de Munca in raza caruia angajatorul isi are sediul – se depune in termen de 3 zile de la incheierea contractului de prestari servicii. La aceasta informare se anexeaza o copie de pe CUI-ul prestatorului de servicii.

In cazul in care optezi pentru externalizarea serviciului, societatea noastra iti sta la dispozitie, tot ceea ce ai de facut e sa ne contactezi si sa ne acorzi ocazia sa iti trimitem o oferta in acest sens.

Click aici, pentru a vedea pentru ce se depune noul ReviSal si termenele de depunere.

Vrei sa afli mai multe informatii si sa iti optimizezi taxele? Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi ultimele noutati legate de legislatia muncii, contabila si fiscala.

Pentru o „reteta” personalizata de taxe mici, te asteptam in atelierul nostru de „creatie” sa gasim solutia potrivita!  Contact

Comments are closed.