Despre taxe si creatori

Atentie! Noi nu te sfatuim sa eviti plata taxelor, este normal ca orice persoana care obtine venituri in Romania sa plateasca taxe statului roman si pana la urma si benefic.

Ceea ce facem noi este sa iti dam solutii legale de optimizare a taxelor, sa ne asiguram ca beneficezi de toate oportunitatile fiscale pe care ni le da cadrul legislativ romanesc, si deasemenea sa reducem sau sa eliminam riscul recalcularii viitoare a taxelor de catre organul fiscal, riscuri majore in caz de necunoastere, sau interpretare gresita a legislatiei fiscale.

De ce « creatori » de taxe ? – pentru ca suntem in continua cautare de solutii menite sa reduca povara fiscala pentru partenerii nostri. Daca esti interesat de administrarea optima a banilor tai, te invitam sa ne cunosti si sa lasi experienta si cunostintele companiei noastre sa lucreze pentru tine. Taxe mici inseamna lichiditati suplimentare pe care le poti investiti in afacerea ta !

Data fiind dinamica si complexitatea cadrului legislativ, in zilele noastre alegerea contabilului sau consultantului fiscal potrivit, devine una din cerintele esentiale pentru succesul afacerii tale, indiferent de particularitatile si dimensiunile acesteia. « Atelierul nostru de creatie » asa cum ne-am denumit noi biroul este la curent cu toate noutatile din domeniul fiscal. Comunicam prin viu grai, videoconferinte, socialmedia, newsletter si iti trimitem pe langa noutati si studii de caz, ca sa vezi cum putem sa optimizam structura taxelor impuse de regimul fiscal. Ne esti partener de business nu client. Noi optimizam taxele si lichiditatile, tu te ocupi sa-ti cresti afacerea.

Facebook, twitter, newsletter

Contana SRL a fost infiintata de liber-profesionisti cu experienta in domeniul fiscal si contabil si ofera un pachet complet de servicii de consultanta fiscala si contabila, de la preluarea la cerere, partiala pana la preluarea totala, a responsabilitatilor privind relatia cu banca sau cu institutiile publice, in dorinta de a oferi un pachet complet de servicii profesioniste. Pentru biografie asociati click aici.